Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11469
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorThái, Văn Đức
dc.contributor.authorTrần, Văn Vương
dc.date.accessioned2023-11-13T01:57:14Z-
dc.date.available2023-11-13T01:57:14Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=283212en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11469-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2019 - no.2 - tr.2-10 - ISSN.1859-2252en
dc.subjectTạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sảnen
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của chế độ thủy phân đến chất lượng tinh bột bắp biến tính (Maltodextrin) và ứng dụng trong sản xuất surimi cá hố = Effects of acid hydrolysis on the quality of modified corn starch (maltodextrin) and application in producing hairtail surimi (Trichiurus haumenla)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv400S22019002.pdf
  • Size : 1,24 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.