Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11375
Title: Ảnh hưởng của CMC, nhiệt độ và nồng độ agar đến độ nhớt của dung dịch, độ cứng gel agar = Effect of CMC, temperature and agar concentration on viscosity of Agar solution, hardness of Agar gel
Authors: Đinh, Văn Hiện
Nguyễn, Thị Thanh Thúy
Trần, Thị Huyền
Nguyễn, Trọng Bách
Keywords: Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2019 - no.1 - tr.22-29 - ISSN.1859-2252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=282939
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11375
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv400S12019022.pdf835.26 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.