Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11375
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐinh, Văn Hiện
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thanh Thúy
dc.contributor.authorTrần, Thị Huyền
dc.contributor.authorNguyễn, Trọng Bách
dc.date.accessioned2023-11-13T01:56:49Z-
dc.date.available2023-11-13T01:56:49Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=282939en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11375-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2019 - no.1 - tr.22-29 - ISSN.1859-2252en
dc.subjectTạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sảnen
dc.titleẢnh hưởng của CMC, nhiệt độ và nồng độ agar đến độ nhớt của dung dịch, độ cứng gel agar = Effect of CMC, temperature and agar concentration on viscosity of Agar solution, hardness of Agar gelen
dc.typeArticleen
item.languageiso639-1vi-
item.fulltextCó toàn văn-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv400S12019022.pdf835.26 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.