Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11353
Title: Ảnh hưởng của tỷ lệ phối chế dịch gấc, tỷ lệ đường, gelatin và chế độ gia nhiệt đến chất lượng kẹo dẻo thốt nốt bổ sung gấc
Authors: Diệp, Kim Quyên
Vũ, Thị Thanh Đào
Keywords: Khoa học (ĐH Đồng Tháp)
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Khoa học (ĐH Đồng Tháp) - 2019 - no.41 - tr.92 - 98 - ISSN.0866-7675
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=282817
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11353
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv392S412019092.pdf467.49 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

4
checked on Dec 23, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.