Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11330
Title: Ảnh hưởng của hàm lượng Astaxanthin bổ sung vào thức ăn lên tăng trưởng và màu sắc cá chép Koi (Cyprinus Carpio)
Authors: Lai, Phước Sơn
Châu, Thị Thảo Nhi
Keywords: Khoa học (ĐH Trà Vinh)
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Khoa học (ĐH Trà Vinh) - 2019 - no.33 - tr.58 - 67 - ISSN.1859-4816
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=282788
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11330
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv384S332019058.pdf462.72 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.