Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11330
Title: | Ảnh hưởng của hàm lượng Astaxanthin bổ sung vào thức ăn lên tăng trưởng và màu sắc cá chép Koi (Cyprinus Carpio) | Authors: | Lai, Phước Sơn Châu, Thị Thảo Nhi |
Keywords: | Khoa học (ĐH Trà Vinh) | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Khoa học (ĐH Trà Vinh) - 2019 - no.33 - tr.58 - 67 - ISSN.1859-4816 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=282788 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11330 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv384S332019058.pdf | 462.72 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.