Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11330
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLai, Phước Sơn
dc.contributor.authorChâu, Thị Thảo Nhi
dc.date.accessioned2023-11-13T01:56:36Z-
dc.date.available2023-11-13T01:56:36Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=282788en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11330-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Trà Vinh) - 2019 - no.33 - tr.58 - 67 - ISSN.1859-4816en
dc.subjectKhoa học (ĐH Trà Vinh)en
dc.titleẢnh hưởng của hàm lượng Astaxanthin bổ sung vào thức ăn lên tăng trưởng và màu sắc cá chép Koi (Cyprinus Carpio)en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv384S332019058.pdf462.72 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.