Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11127
Title: Đánh giá tác động của Propamocarb, Chitosan và dầu mè đến Phytophthora capsici gây bệnh vàng lá - chết cây hồ tiêu = Efficacy of Propamocarb, Chitosan, and Sesame Oil to Phytophthora capsici Causing Root Rot Disease on Blackpeppers
Authors: Trần, Đông Phước
Huỳnh, Kim Ngọc
Đào, Trần Uyên Đa
Tôn, Trang Ánh
Lê, Đình Đôn
Keywords: Bảo vệ thực vật
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Bảo vệ thực vật - 2019 - no.2 - tr.8-13 - ISSN.2354-0710
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=282320
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11127
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv215S22019008.pdf370.31 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

2
checked on Nov 13, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.