Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11127
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Đông Phước
dc.contributor.authorHuỳnh, Kim Ngọc
dc.contributor.authorĐào, Trần Uyên Đa
dc.contributor.authorTôn, Trang Ánh
dc.contributor.authorLê, Đình Đôn
dc.date.accessioned2023-11-13T01:45:03Z-
dc.date.available2023-11-13T01:45:03Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=282320en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11127-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesBảo vệ thực vật - 2019 - no.2 - tr.8-13 - ISSN.2354-0710en
dc.subjectBảo vệ thực vậten
dc.titleĐánh giá tác động của Propamocarb, Chitosan và dầu mè đến Phytophthora capsici gây bệnh vàng lá - chết cây hồ tiêu = Efficacy of Propamocarb, Chitosan, and Sesame Oil to Phytophthora capsici Causing Root Rot Disease on Blackpeppersen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv215S22019008.pdf
  • Size : 370,31 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.