Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10350
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng của tỉ lệ bã malt và bột mì đến chất lượng bánh quy giàu chất xơ
Authors: Lâm, Thị Ngọc Châu
Trần, Thị Thu Trà
Tôn, Nữ Minh Nguyệt
Lê, Nguyễn Đoan Duy
Lê, Văn Việt Mẫn
Keywords: Nông nghiệp&Phát triển nông thôn
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Nông nghiệp&Phát triển nông thôn - 2019 - no.22 - tr.72-79 - ISSN.1859 - 4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281364
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10350
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S222019072.pdf635.76 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

2
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.