Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10350
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLâm, Thị Ngọc Châu
dc.contributor.authorTrần, Thị Thu Trà
dc.contributor.authorTôn, Nữ Minh Nguyệt
dc.contributor.authorLê, Nguyễn Đoan Duy
dc.contributor.authorLê, Văn Việt Mẫn
dc.date.accessioned2023-11-09T01:56:14Z-
dc.date.available2023-11-09T01:56:14Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281364en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10350-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp&Phát triển nông thôn - 2019 - no.22 - tr.72-79 - ISSN.1859 - 4581en
dc.subjectNông nghiệp&Phát triển nông thônen
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của tỉ lệ bã malt và bột mì đến chất lượng bánh quy giàu chất xơen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S222019072.pdf635.76 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.