Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10298
Title: Nghiên cứu một số yếu tố ảnh hưởng đến quá trình lên men tỏi đen từ giống tỏi bản địa Đồng Mu Cao Bằng = Study some factors affecting the fermentation process of black garlic from indigenous garlic varieties of Dong Mu Cao Bang
Authors: Nguyễn, Thị Tình
Đinh, Thị Kim Hoa
Phạm, Bằng Phương
Tạ, Thị Lượng
Nguyễn, Tiến Dũng
Nguyễn, Sinh Huỳnh
Kiều, Thị Thu Hương
Ngô, Xuân Bình
Keywords: Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.1 - tr.67-74 - ISSN.1859-2171
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281297
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10298
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V194S12019067.pdf397.31 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.