Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10298
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Tình
dc.contributor.authorĐinh, Thị Kim Hoa
dc.contributor.authorPhạm, Bằng Phương
dc.contributor.authorTạ, Thị Lượng
dc.contributor.authorNguyễn, Tiến Dũng
dc.contributor.authorNguyễn, Sinh Huỳnh
dc.contributor.authorKiều, Thị Thu Hương
dc.contributor.authorNgô, Xuân Bình
dc.date.accessioned2023-11-09T01:56:00Z-
dc.date.available2023-11-09T01:56:00Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281297en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10298-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.1 - tr.67-74 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleNghiên cứu một số yếu tố ảnh hưởng đến quá trình lên men tỏi đen từ giống tỏi bản địa Đồng Mu Cao Bằng = Study some factors affecting the fermentation process of black garlic from indigenous garlic varieties of Dong Mu Cao Bangen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V194S12019067.pdf397.31 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.