Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10153
Title: Ảnh hưởng của tỷ lệ thô tinh trong khẩu phần ăn đến năng suất, chất lượng sữa và bệnh chân móng
Authors: Dương, Nguyên Khang
Trần, Xuân Lam
Keywords: Khoa học kỹ thuật chăn nuôi
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2019 - no.246 - tr.52 - 55 - ISSN.1859 - 476X
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281131
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10153
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv345S2462019047.pdf414.2 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.