Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10153
Title: Ảnh hưởng của tỷ lệ thô tinh trong khẩu phần ăn đến năng suất, chất lượng sữa và bệnh chân móng
Authors: Dương, Nguyên Khang
Trần, Xuân Lam
Keywords: Khoa học kỹ thuật chăn nuôi
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2019 - no.246 - tr.52 - 55 - ISSN.1859 - 476X
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281131
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10153
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv345S2462019047.pdf414.2 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.