Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10153
Title: | Ảnh hưởng của tỷ lệ thô tinh trong khẩu phần ăn đến năng suất, chất lượng sữa và bệnh chân móng | Authors: | Dương, Nguyên Khang Trần, Xuân Lam |
Keywords: | Khoa học kỹ thuật chăn nuôi | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2019 - no.246 - tr.52 - 55 - ISSN.1859 - 476X | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281131 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10153 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv345S2462019047.pdf | 414.2 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.