Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10068
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thùy Dung
dc.contributor.authorĐặng, Thanh Thủy
dc.contributor.authorNguyễn, Lê Tú Uyên
dc.date.accessioned2023-11-09T01:51:46Z-
dc.date.available2023-11-09T01:51:46Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=280554en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10068-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2019 - no.16 - tr.287-292 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleẢnh hưởng của quá trình thẩm thấu đường lên hàm lượng đường tổng và hàm lượng carotenoid của xoài sấy dẻo = Effect of osmotic dehydration on the total sugar and carotenoid content of mangoen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S162019287.pdf295.75 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

4
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.