Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8988
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhan, Thị Ngọc Trinh
dc.contributor.authorNguyễn, Thanh Thơi
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Nhàn
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Hưng
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Tuyết Nhung
dc.contributor.authorLê, Thị Hồng Vân
dc.contributor.authorLê, Văn Huấn
dc.date.accessioned2023-11-09T01:41:58Z-
dc.date.available2023-11-09T01:41:58Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=277695en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8988-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học (Trường Đại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minh) - 2019 - no.6 - tr.1-2 - ISSN.1859-3100en
dc.subjectTạp chí Khoa học (Trường Đại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minh)en
dc.titleXây dựng và đánh giá phương pháp HPLC-PDA dùng để xác định đồng thời Auramine O và Rhodamine B trong thực phẩm. = Development and validation of hplc-pda method for the simultaneous determination of Auramine O and Rhodamine B in foodstuffsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv138V16S62019016.pdf
  • Size : 622,28 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.