Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8988
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhan, Thị Ngọc Trinh
dc.contributor.authorNguyễn, Thanh Thơi
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Nhàn
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Hưng
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Tuyết Nhung
dc.contributor.authorLê, Thị Hồng Vân
dc.contributor.authorLê, Văn Huấn
dc.date.accessioned2023-11-09T01:41:58Z-
dc.date.available2023-11-09T01:41:58Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=277695en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8988-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học (Trường Đại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minh) - 2019 - no.6 - tr.1-2 - ISSN.1859-3100en
dc.subjectTạp chí Khoa học (Trường Đại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minh)en
dc.titleXây dựng và đánh giá phương pháp HPLC-PDA dùng để xác định đồng thời Auramine O và Rhodamine B trong thực phẩm. = Development and validation of hplc-pda method for the simultaneous determination of Auramine O and Rhodamine B in foodstuffsen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv138V16S62019016.pdf622.28 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.