Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8432
Title: Ảnh hưởng của thời gian xử lý axit xitric tiền bảo quản đến một số đặc tính lý hóa của quả hồng Thạch Thất.
Authors: Nguyễn, Thị Hạnh
Vũ, Thị Nga
Keywords: Nông nghiệp và Phát triển nông thôn
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Nông nghiệp và Phát triển nông thôn - 2019 - no.13 - tr.62-69 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=276808
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8432
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S132019062.pdf598.37 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.