Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8348
Title: | Ảnh hưởng của tỷ lệ nguyên liệu đến chất lượng của keo Urea - formaldehyde | Authors: | Cao, Quốc An Trần, Văn Chứ |
Keywords: | Nông nghiệp và Phát triển nông thôn | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Nông nghiệp và Phát triển nông thôn - 2019 - no.10 - tr.95-100 - ISSN.1859-4581 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=276733 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8348 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv201S102019095.pdf | 385.72 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.