Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/82891
Title: Khảo sát ảnh hưởng của 2,4-dichlorophenoxyacetic acid, α-naphthylacetic acid đến sự phát sinh biến dị trên lan Cẩm Cù (Hoya kerrii) = Effects of 2,4-dichlorophenoxyacetic acid, α-naphthylacetic acid on the variant formation of Valentine Hoya (Hoya kerrii)
Authors: Ngô, Minh Trí
Trần, Lê Nguyên
Trần, Thị Mỹ Tiên
Lâm, Ngọc Kim Trúc
Phùng, Hoàng Yến
Dương, Nguyễn Mai Anh
Phùng, Thị Hằng
Nguyễn, Thị Pha
Keywords: Khoa học & công nghệ Việt Nam
Issue Date: 2023
Series/Report no.: Khoa học & công nghệ Việt Nam - 2023 - no.09B - tr.63 - 68 - ISSN.1859-4794
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=366395
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/82891
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv8V65S09B2023063.pdf
  • Size : 2,08 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.