Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/82891
Title: | Khảo sát ảnh hưởng của 2,4-dichlorophenoxyacetic acid, α-naphthylacetic acid đến sự phát sinh biến dị trên lan Cẩm Cù (Hoya kerrii) = Effects of 2,4-dichlorophenoxyacetic acid, α-naphthylacetic acid on the variant formation of Valentine Hoya (Hoya kerrii) |
Authors: | Ngô, Minh Trí Trần, Lê Nguyên Trần, Thị Mỹ Tiên Lâm, Ngọc Kim Trúc Phùng, Hoàng Yến Dương, Nguyễn Mai Anh Phùng, Thị Hằng Nguyễn, Thị Pha |
Keywords: | Khoa học & công nghệ Việt Nam |
Issue Date: | 2023 |
Series/Report no.: | Khoa học & công nghệ Việt Nam - 2023 - no.09B - tr.63 - 68 - ISSN.1859-4794 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=366395 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/82891 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv8V65S09B2023063.pdf
Size : 2,08 MB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.