Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70987
Title: Xây dựng phương pháp HPLC phân tích đồng thời một số saponins và flavonoid trong nguyên liệu và thực phẩm bảo vệ sức khỏe chứa cao khô thường xuân = Development of a high-performance liquid chromatography method for simultaneously analysis of saponins and flavonoid in materials and dietary supplements containing Hedera helix extracts
Authors: Lưu, Thị Huyền Trang
Đồng, Bảo Khanh
Phạm, Thị Ngọc Mai
Vũ, Thị Nhật Lệ
Vũ, Thị Trang
Keywords: Tạp chí Khoa Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Khoa Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.4 - tr.634-644 - ISSN.2615-9252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350685
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70987
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv166V5S42022634.pdf
  • Size : 812,75 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.