Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70839
Title: | Nghiên cứu thành phần hóa học của thịt, hạt giống bơ sáp da xanh ở Nghệ An | Authors: | Nguyễn, Thị Trúc Loan Hồ, Thị Nguyệt Hà Lương, Thị Tuyết Ngân Nguyễn, Tuấn Anh Lê, Minh Thanh |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ Nghệ An | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ Nghệ An - 2022 - no.02-KHCN - tr.6-11 - ISSN.1859-1949 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347560 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70839 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv106KHCNS022022006.pdf | 1.63 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.