Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70839
Title: Nghiên cứu thành phần hóa học của thịt, hạt giống bơ sáp da xanh ở Nghệ An
Authors: Nguyễn, Thị Trúc Loan
Hồ, Thị Nguyệt Hà
Lương, Thị Tuyết Ngân
Nguyễn, Tuấn Anh
Lê, Minh Thanh
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nghệ An
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nghệ An - 2022 - no.02-KHCN - tr.6-11 - ISSN.1859-1949
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347560
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70839
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv106KHCNS022022006.pdf1.63 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.