Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70687
Title: | Ứng dụng công nghệ giảm áp suất tức thì trong sản xuất bột thực phẩm = Application of instant controlled pressure drop technology in food powder production |
Authors: | Nguyễn, Đức Quang |
Keywords: | Tạp chí Khoa học Giao thông vận tải |
Issue Date: | 2022 |
Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học Giao thông vận tải - 2022 - no.9 - tr.900-909 - ISSN.1859-2724 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350657 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70687 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.