Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70310
Title: | Nghiên cứu ảnh hưởng của kỹ thuật bao gói đến chất lượng bảo quản quả gấc = Effects of packaging techniques in combination with cold preservation on quality and storage life of Gac fruit (Momordica cochinchinensis Spreng) | Authors: | Nguyễn, Văn Lục Vũ, Kiều Sâm Trần, Thị Bích Liên |
Keywords: | Khoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang) | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang) - 2022 - no.7 - tr.70-76 - ISSN.2815-5866 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350622 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70310 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv162S72022070.pdf | 334.5 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.