Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70310
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng của kỹ thuật bao gói đến chất lượng bảo quản quả gấc = Effects of packaging techniques in combination with cold preservation on quality and storage life of Gac fruit (Momordica cochinchinensis Spreng)
Authors: Nguyễn, Văn Lục
Vũ, Kiều Sâm
Trần, Thị Bích Liên
Keywords: Khoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang) - 2022 - no.7 - tr.70-76 - ISSN.2815-5866
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350622
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70310
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv162S72022070.pdf334.5 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.