Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70276
Title: | Khảo sát ảnh hưởng của một số yếu tố công nghệ đến chất lượng sản phẩm nước ép dạng đục từ nguyên liệu bí đao, táo và dưa leo = Effects of some technological factors on the quality of cloudy fruit juice products from waxy pumpkin, apple and cucumber | Authors: | Phạm, Thị Bình Đỗ, Bích Ngọc Hoàng, Đức Giang |
Keywords: | Khoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang) | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang) - 2022 - no.7 - tr.62-69 - ISSN.2815-5866 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350619 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70276 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CTv162S72022062.pdf | 330.19 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.