Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70276
Title: Khảo sát ảnh hưởng của một số yếu tố công nghệ đến chất lượng sản phẩm nước ép dạng đục từ nguyên liệu bí đao, táo và dưa leo = Effects of some technological factors on the quality of cloudy fruit juice products from waxy pumpkin, apple and cucumber
Authors: Phạm, Thị Bình
Đỗ, Bích Ngọc
Hoàng, Đức Giang
Keywords: Khoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang) - 2022 - no.7 - tr.62-69 - ISSN.2815-5866
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350619
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70276
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv162S72022062.pdf
  • Size : 330,19 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.