Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70276
Title: Khảo sát ảnh hưởng của một số yếu tố công nghệ đến chất lượng sản phẩm nước ép dạng đục từ nguyên liệu bí đao, táo và dưa leo = Effects of some technological factors on the quality of cloudy fruit juice products from waxy pumpkin, apple and cucumber
Authors: Phạm, Thị Bình
Đỗ, Bích Ngọc
Hoàng, Đức Giang
Keywords: Khoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang) - 2022 - no.7 - tr.62-69 - ISSN.2815-5866
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350619
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70276
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv162S72022062.pdf330.19 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.