Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69622
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Hồng Sơn
dc.contributor.authorĐỗ, Kim Anh
dc.contributor.authorTrịnh, Lê Vân
dc.date.accessioned2023-12-27T02:53:55Z-
dc.date.available2023-12-27T02:53:55Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349095en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69622-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.498-506 - ISSN.2615-9252en
dc.subjectTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩmen
dc.titleThực trạng ô nhiễm Coliform, E. coli trong các mẫu thức ăn được chế biến tại các bếp ăn tình thương trên địa bàn tỉnh Thanh Há và một số yếu tố liên quan = The situation assessment of Coliform, E. coli contamination in foods at charity kitchen in Thanh Hoa province and related factorsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv165V5S32022498.pdf
  • Size : 278,13 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.