Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69614
Title: Bước đầu xây dựng và đánh giá phương pháp xác định đồng thời độc tố vi nấm trong ngũ cốc bằng kỹ thuật sắc ký lỏng ghép nối khối phổ = First step in development and evaluation simultaneous determination of mycotoxins in cereals by liquid chromatography - mass spectrometry
Authors: Nguyễn, Hữu Vinh
Nguyễn, Hồng Thảo
Nguyễn, Công Tuấn
Trần, Vương Đức Nghĩa
Hồ, Trần Ngọc Quyên
Nguyễn, Hữu Tín
Nguyễn, Thành Công
Ngô, Quốc Việt
Keywords: Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.402-413 - ISSN.2615-9252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349063
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69614
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv165V5S32022402.pdf
  • Size : 692,54 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.