Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69614
Title: | Bước đầu xây dựng và đánh giá phương pháp xác định đồng thời độc tố vi nấm trong ngũ cốc bằng kỹ thuật sắc ký lỏng ghép nối khối phổ = First step in development and evaluation simultaneous determination of mycotoxins in cereals by liquid chromatography - mass spectrometry |
Authors: | Nguyễn, Hữu Vinh Nguyễn, Hồng Thảo Nguyễn, Công Tuấn Trần, Vương Đức Nghĩa Hồ, Trần Ngọc Quyên Nguyễn, Hữu Tín Nguyễn, Thành Công Ngô, Quốc Việt |
Keywords: | Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm |
Issue Date: | 2022 |
Series/Report no.: | Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.402-413 - ISSN.2615-9252 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349063 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69614 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CTv165V5S32022402.pdf
Size : 692,54 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.