Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69614
Title: Bước đầu xây dựng và đánh giá phương pháp xác định đồng thời độc tố vi nấm trong ngũ cốc bằng kỹ thuật sắc ký lỏng ghép nối khối phổ = First step in development and evaluation simultaneous determination of mycotoxins in cereals by liquid chromatography - mass spectrometry
Authors: Nguyễn, Hữu Vinh
Nguyễn, Hồng Thảo
Nguyễn, Công Tuấn
Trần, Vương Đức Nghĩa
Hồ, Trần Ngọc Quyên
Nguyễn, Hữu Tín
Nguyễn, Thành Công
Ngô, Quốc Việt
Keywords: Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.402-413 - ISSN.2615-9252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349063
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69614
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv165V5S32022402.pdf692.54 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

12
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.