Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69613
Title: | Xác định hàm lượng adenosin và cordycepin trong thực phẩm bảo vệ sức khỏe lưu hành trên thị trường Hà Nội = Determination of adenosine and cordycepin in dietary supplements circulating on the Hanoi market | Authors: | Nguyễn, Thành Đạt Nguyễn, Thị Hồng Hạnh Đàm, Thị Thu Nguyễn, Văn Hiếu Lại, Thị Phượng Dương, Thế Bắc |
Keywords: | Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.390-401 - ISSN.2615-9252 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349062 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69613 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv165V5S32022390.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.