Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69607
Title: Kiến thức, thực hành trong phòng chống ô nhiễm hóa học vào thực phẩm của người sản xuất, kinh doanh, người tiêu dùng và người tham gia quản lý an toàn thực phẩm tại huyện Lạc Thủy tỉnh Hòa Bình năm 2021 = Knowledge and practice in preventing chemical contamination of food by producers, traders, consumers, and participants in food safety management in Lac Thuy district, Hoa Binh province in 2021
Authors: Nguyễn, Thanh Hiếu
Ninh, Thị Nhung
Phạm, Thị Kiều Chinh
Keywords: Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.381-389 - ISSN.2615-9252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349061
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69607
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv165V5S32022381.pdf575.68 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

2
checked on Dec 28, 2024

Download(s)

18
checked on Dec 28, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.