Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69600
Title: Khảo sát một số chỉ tiêu an toàn thực phẩm của nguyên liệu tươi sống tại các bếp ăn tập thể nhà máy, xí nghiệp trên địa bàn tỉnh Quảng Ngãi năm 2021 = Survey on some food safety parameters of fresh ingredients in collective kitchens of factories and enterprises in Quang Ngai province in 2021
Authors: Đặng, Chính
Huỳnh, Thị Thu Diệu
Văn, Thị Diệu Linh
Mai, Văn Thanh
Nguyễn, Tiến Quang
Bùi, Đức Nhiên
Lâm, Thị Ni Na
Bùi, Thị Xuân Huệ và Nguyễn Thị Cẩm Lệ
Keywords: Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.304-310 - ISSN.2615-9252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349048
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69600
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv165V5S32022303.pdf264.76 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.