Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69600
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Đặng, Chính | |
dc.contributor.author | Huỳnh, Thị Thu Diệu | |
dc.contributor.author | Văn, Thị Diệu Linh | |
dc.contributor.author | Mai, Văn Thanh | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Tiến Quang | |
dc.contributor.author | Bùi, Đức Nhiên | |
dc.contributor.author | Lâm, Thị Ni Na | |
dc.contributor.author | Bùi, Thị Xuân Huệ và Nguyễn Thị Cẩm Lệ | |
dc.date.accessioned | 2023-12-27T02:53:48Z | - |
dc.date.available | 2023-12-27T02:53:48Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349048 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69600 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.304-310 - ISSN.2615-9252 | en |
dc.subject | Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm | en |
dc.title | Khảo sát một số chỉ tiêu an toàn thực phẩm của nguyên liệu tươi sống tại các bếp ăn tập thể nhà máy, xí nghiệp trên địa bàn tỉnh Quảng Ngãi năm 2021 = Survey on some food safety parameters of fresh ingredients in collective kitchens of factories and enterprises in Quang Ngai province in 2021 | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv165V5S32022303.pdf | 264.76 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.