Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69600
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐặng, Chính
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Thu Diệu
dc.contributor.authorVăn, Thị Diệu Linh
dc.contributor.authorMai, Văn Thanh
dc.contributor.authorNguyễn, Tiến Quang
dc.contributor.authorBùi, Đức Nhiên
dc.contributor.authorLâm, Thị Ni Na
dc.contributor.authorBùi, Thị Xuân Huệ và Nguyễn Thị Cẩm Lệ
dc.date.accessioned2023-12-27T02:53:48Z-
dc.date.available2023-12-27T02:53:48Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349048en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69600-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.304-310 - ISSN.2615-9252en
dc.subjectTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩmen
dc.titleKhảo sát một số chỉ tiêu an toàn thực phẩm của nguyên liệu tươi sống tại các bếp ăn tập thể nhà máy, xí nghiệp trên địa bàn tỉnh Quảng Ngãi năm 2021 = Survey on some food safety parameters of fresh ingredients in collective kitchens of factories and enterprises in Quang Ngai province in 2021en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv165V5S32022303.pdf264.76 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.