Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69589
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Thị Kiều Anh
dc.contributor.authorLê, Thị Kim Hồng
dc.contributor.authorNguyễn, Đoàn Diễm Ngọc
dc.contributor.authorLâm, Trần Vân Anh
dc.contributor.authorLê, Thị Ngọc Hạnh
dc.date.accessioned2023-12-27T02:53:45Z-
dc.date.available2023-12-27T02:53:45Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349038en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69589-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.196-206 - ISSN.2615-9252en
dc.subjectTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩmen
dc.titleĐánh giá chỉ tiêu an toàn tổng số chất bay hơi thôi nhiễm trong hộp xốp đựng thực phẩm tại Thành phố Hồ Chí Minh = Evaluation of safety criteria for the total amount of volatiles in foam food containers in Ho Chi Minh Cityen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv165V5S32022196.pdf282.48 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.