Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69289
Title: Kết quả nghiên cứu độ ổn định của một số sản phẩm thực phẩm và thực phẩm chức năng = Research for stability of food products and functional foods
Authors: Lê, Việt Ngân
Vũ, Thị Trang
Lưu, Thị Huyền Trang
Nguyễn, Thị Xuân Hường
Keywords: Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.1 - tr.170-182 - ISSN.2615-9252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347384
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69289
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv165V5S022022170.pdf949.72 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.