Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69289
Title: | Kết quả nghiên cứu độ ổn định của một số sản phẩm thực phẩm và thực phẩm chức năng = Research for stability of food products and functional foods | Authors: | Lê, Việt Ngân Vũ, Thị Trang Lưu, Thị Huyền Trang Nguyễn, Thị Xuân Hường |
Keywords: | Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.1 - tr.170-182 - ISSN.2615-9252 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347384 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69289 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv165V5S022022170.pdf | 949.72 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.