Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69091
Title: Đánh giá chất lượng và khả năng bảo quản sau thu hoạch của quả bí đỏ Quỳnh Lưu = Evaluation of fruit quality and shelf life of Quynh Luu pumpkin variety after harvest
Authors: Nguyễn, Thị Tâm Phúc
Vũ, Linh Chi
Trịnh, Thùy Dương
Vương, Thị Ánh Tuyết
Nguyễn, Thị Thu Hằng
Nguyễn, Thị Hằng
Đoàn, Minh Diệp
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.04 - tr.12 - 18 - ISSN.1859 - 1558
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=345518
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69091
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv490S042022012.pdf293.75 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

3
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.