Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67885
Title: Ảnh hưởng của chế độ chần đến chất lượng sản phẩm tỏi dầm dấm = Effect of blanching regime on vinegar pickled garlic quality
Authors: Nguyễn, Thị Hạnh
Nguyễn, Đinh Nam
Nguyễn, Văn Hưng
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.13 - tr.87 - 94 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349310
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67885
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S132022087.pdf1.23 MBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.