Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67885
Title: Ảnh hưởng của chế độ chần đến chất lượng sản phẩm tỏi dầm dấm = Effect of blanching regime on vinegar pickled garlic quality
Authors: Nguyễn, Thị Hạnh
Nguyễn, Đinh Nam
Nguyễn, Văn Hưng
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.13 - tr.87 - 94 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349310
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67885
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S132022087.pdf
  • Size : 1,23 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.