Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67037
Title: Nghiên cứu thành phần hóa học và khả năng kháng khuẩn của tinh dầu rau kinh giới (Elsholtzia ciliata) = Study on the chemical composition and antibacterial properties of vietnamese balm essential oil (elsholtzia ciliata)
Authors: Trần, Thanh Quỳnh Anh
Võ, Thị Thu Hằng
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế - 2022 - no.1 - tr.2881-2890 - ISSN.2855-1256
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334447
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67037
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv471V6S120222881.pdf729.14 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.