Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67037
Title: | Nghiên cứu thành phần hóa học và khả năng kháng khuẩn của tinh dầu rau kinh giới (Elsholtzia ciliata) = Study on the chemical composition and antibacterial properties of vietnamese balm essential oil (elsholtzia ciliata) | Authors: | Trần, Thanh Quỳnh Anh Võ, Thị Thu Hằng |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế - 2022 - no.1 - tr.2881-2890 - ISSN.2855-1256 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334447 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67037 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv471V6S120222881.pdf | 729.14 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.