Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67027
Title: Ảnh hưởng hàm lượng muối trong thức ăn đến sinh trưởng, tỷ lệ sống và hiệu quả kinh tế trong nuôi cá rô phi thương phẩm = Effects of salt content in food on growth, survival rate and economic efficiency in commercial tilapia farming
Authors: Ninh, Hoàng Oanh
Đoàn, Thị Nhinh
Vũ, Đức Mạnh
Trương, Đình Hoài
Kim, Văn Vạn
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế - 2022 - no.1 - tr.2798-2805 - ISSN.2855-1256
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334369
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67027
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv471V6S120222798.pdf941.81 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.