Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/66086
Title: | Các yếu tố tác động vào giác quan và sự hài lòng của thực khách với các nhà hàng chay: Nghiên cứu tại Hà Nội = Determinants influencing on human senses and satisfaction of vegetarian restaurant customers: a study in Hanoi | Authors: | Phạm, Thị Huyền Mai, Thị Hải Linh |
Keywords: | Tạp chí Kinh tế & Phát triển | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Kinh tế & Phát triển - 2022 - no.300 - tr.64-73 - ISSN.1859-0012 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=345809 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/66086 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CTv60S3002022064.pdf | 1.32 MB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.