Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/66086
Title: Các yếu tố tác động vào giác quan và sự hài lòng của thực khách với các nhà hàng chay: Nghiên cứu tại Hà Nội = Determinants influencing on human senses and satisfaction of vegetarian restaurant customers: a study in Hanoi
Authors: Phạm, Thị Huyền
Mai, Thị Hải Linh
Keywords: Tạp chí Kinh tế & Phát triển
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Kinh tế & Phát triển - 2022 - no.300 - tr.64-73 - ISSN.1859-0012
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=345809
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/66086
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv60S3002022064.pdf1.32 MBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

53
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.