Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65770
Title: Ảnh hưởng của nhiệt độ và thời gian chần đến hàm lượng một số hoạt chất sinh học trong sản phẩm bột ổi ruột hồng (Pisdium guajava.) sấy thăng hoa = The impacts of blanching time and blanching temperature on the guava powder's content of bioactive compounds in the freeze-drying method
Authors: Trần, Thanh Tuấn
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.10 - tr.340-345 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=345098
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65770
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S102022340.pdf697.35 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.