Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65179
Title: Nghiên cứu đặc tính độ nhớt của dịch nhầy chiết xuất từ quả đậu bắp = Study on the viscosity properties of okra mucilage
Authors: Nguyễn, Ngọc Minh
Keywords: Khoa học kỹ thuật Thủy lợi và Môi trường
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học kỹ thuật Thủy lợi và Môi trường - 2022 - no.78 - tr.31-37 - ISSN.1859-3941
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347482
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65179
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVt64S782022031.pdf6.27 MBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

1
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.