Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65179
Title: | Nghiên cứu đặc tính độ nhớt của dịch nhầy chiết xuất từ quả đậu bắp = Study on the viscosity properties of okra mucilage | Authors: | Nguyễn, Ngọc Minh | Keywords: | Khoa học kỹ thuật Thủy lợi và Môi trường | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học kỹ thuật Thủy lợi và Môi trường - 2022 - no.78 - tr.31-37 - ISSN.1859-3941 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347482 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65179 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVt64S782022031.pdf | 6.27 MB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.