Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65179
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Minh
dc.date.accessioned2023-12-27T02:07:03Z-
dc.date.available2023-12-27T02:07:03Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347482en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65179-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học kỹ thuật Thủy lợi và Môi trường - 2022 - no.78 - tr.31-37 - ISSN.1859-3941en
dc.subjectKhoa học kỹ thuật Thủy lợi và Môi trườngen
dc.titleNghiên cứu đặc tính độ nhớt của dịch nhầy chiết xuất từ quả đậu bắp = Study on the viscosity properties of okra mucilageen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVt64S782022031.pdf
  • Size : 6,27 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.