Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64972
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Sử, Ngọc Diệp | |
dc.contributor.author | Thái, Thị Huyền Trâm | |
dc.contributor.author | Lê, Văn Huy | |
dc.date.accessioned | 2023-12-27T02:05:56Z | - |
dc.date.available | 2023-12-27T02:05:56Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=345689 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64972 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Khoa học và Công nghệ (Đại học Đà Nẵng) - 2022 - no.8 - tr.33-39 - ISSN.1859-1531 | en |
dc.subject | Tạp chí Khoa học và Công nghệ (Đại học Đà Nẵng) | en |
dc.title | Hành vi khuyến nghị sử dụng ứng dụng đặt và giao nhận thức ăn trên điện thoại di động: tác động của yếu tố chất lượng và yếu tố công nghệ = Recommendation behaviors towards mobile food ordering and delivery apps: the service and technology-based perpective | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv465V20S82022033.pdf | 463.77 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.