Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64972
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSử, Ngọc Diệp
dc.contributor.authorThái, Thị Huyền Trâm
dc.contributor.authorLê, Văn Huy
dc.date.accessioned2023-12-27T02:05:56Z-
dc.date.available2023-12-27T02:05:56Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=345689en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64972-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ (Đại học Đà Nẵng) - 2022 - no.8 - tr.33-39 - ISSN.1859-1531en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ (Đại học Đà Nẵng)en
dc.titleHành vi khuyến nghị sử dụng ứng dụng đặt và giao nhận thức ăn trên điện thoại di động: tác động của yếu tố chất lượng và yếu tố công nghệ = Recommendation behaviors towards mobile food ordering and delivery apps: the service and technology-based perpectiveen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv465V20S82022033.pdf
  • Size : 463,77 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.