Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64807
Title: Nghiên cứu sử dụng kết hợp phụ gia thực phẩm để bảo quản, kéo dài thời hạn sử dụng đặc sản Bánh gai Ninh Giang, Hải Dương = Study on preserving and extending the expiration date of Gai Cake - specialties of Ninh Giang - Hai Duong province by using a combination of food additives
Authors: Hoàng, Thanh Đức
Nguyễn, Thế Hữu
Keywords: Khoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội) - 2022 - no.5 - tr.103-109 - ISSN.1859-3585
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352345
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64807
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVt70V58S052022103.pdf871.27 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.