Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64807
Title: Nghiên cứu sử dụng kết hợp phụ gia thực phẩm để bảo quản, kéo dài thời hạn sử dụng đặc sản Bánh gai Ninh Giang, Hải Dương = Study on preserving and extending the expiration date of Gai Cake - specialties of Ninh Giang - Hai Duong province by using a combination of food additives
Authors: Hoàng, Thanh Đức
Nguyễn, Thế Hữu
Keywords: Khoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội) - 2022 - no.5 - tr.103-109 - ISSN.1859-3585
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352345
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64807
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVt70V58S052022103.pdf
  • Size : 871,27 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.