Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63888
Title: Ảnh hưởng của tỷ lệ nước bổ sung đến chất lượng rượu vang cà na (Elaeocarpus hygrophilus) = Impact of the added amount of water on the quality of Elaeocarpus hygrophilus wine
Authors: Nguyễn, Thị Ngọc Giang
Nguyễn, Duy Tân
Trần, Văn Khái
Võ, Thị Xuân Tuyên
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.20 - tr.333-337 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353536
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63888
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S202022333.pdf638.11 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

9
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.