Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63888
Title: | Ảnh hưởng của tỷ lệ nước bổ sung đến chất lượng rượu vang cà na (Elaeocarpus hygrophilus) = Impact of the added amount of water on the quality of Elaeocarpus hygrophilus wine | Authors: | Nguyễn, Thị Ngọc Giang Nguyễn, Duy Tân Trần, Văn Khái Võ, Thị Xuân Tuyên |
Keywords: | Tạp chí Công thương | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2022 - no.20 - tr.333-337 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353536 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63888 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv146S202022333.pdf | 638.11 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.