Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63334
Title: | Thủy phân protein bột phụ phẩm cá tra (Pangasius hypophthalmus) và ứng dụng để sản xuất bột nêm = The protein hydrolysis of by-product powder from Pangasius hypophthalmus and it’s utilisation for seasoning production |
Authors: | Lê, Thị Hồng Son Cao, Xuân Thủy |
Keywords: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn |
Issue Date: | 2022 |
Series/Report no.: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.16 - tr.67 - 74 - ISSN.1859-4581 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351321 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63334 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.