Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63334
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thị Hồng Son
dc.contributor.authorCao, Xuân Thủy
dc.date.accessioned2023-12-26T09:27:01Z-
dc.date.available2023-12-26T09:27:01Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351321en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63334-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.16 - tr.67 - 74 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleThủy phân protein bột phụ phẩm cá tra (Pangasius hypophthalmus) và ứng dụng để sản xuất bột nêm = The protein hydrolysis of by-product powder from Pangasius hypophthalmus and it’s utilisation for seasoning productionen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S162022067.pdf
  • Size : 1,24 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.