Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62957
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhùng, Thế Hải
dc.contributor.authorĐào, Văn Lập
dc.contributor.authorPhạm, Vũ Tuân
dc.contributor.authorLê, Thị Loan
dc.date.accessioned2023-12-26T09:24:45Z-
dc.date.available2023-12-26T09:24:45Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350423en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62957-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.283 - tr.60 - 65 - ISSN.1859-476Xen
dc.subjectKhoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleChất lượng thịt của bò lai giữa đực Red Angus, Droughtmaster và Charolais với bò cái Lai Brahman = Meat quality of crossbred between Red Angus, Droughtmaster and Charolais bulls with crossed Brahman after fatteningen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv345S2832022060.pdf828.55 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.