Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62957
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhùng, Thế Hải
dc.contributor.authorĐào, Văn Lập
dc.contributor.authorPhạm, Vũ Tuân
dc.contributor.authorLê, Thị Loan
dc.date.accessioned2023-12-26T09:24:45Z-
dc.date.available2023-12-26T09:24:45Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350423en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62957-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.283 - tr.60 - 65 - ISSN.1859-476Xen
dc.subjectKhoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleChất lượng thịt của bò lai giữa đực Red Angus, Droughtmaster và Charolais với bò cái Lai Brahman = Meat quality of crossbred between Red Angus, Droughtmaster and Charolais bulls with crossed Brahman after fatteningen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv345S2832022060.pdf
  • Size : 828,55 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.